Nikada nije prerano da se rezerviše venčanica. Obezbedite se da ćete nositi venčanicu koja se Vama najviše dopada, a ne onu koja je slobodna za Vaš datum venčanja!
Ipak, preporučujemo da to učinite tri do četiri meseca pre venčanja.

Probe se ne zakazuju. Očekujemo Vas u terminu koji Vama najviše odgovara. Radnim danima od 10 do 20h ili subotom od 10 do 15h.

Nikada nije kasno. Dan pred venčanje, u izuzetnoj ponudi venčanica, naći ćemo onu o kojoj ste oduvek maštali.

Cene iznajmljivanja venčanica u našem studiu se kreću od 250 eura, pa sve do 450 eura u zavisnosti od kolekcije i modela. Izuzetak su venčanice iz ekskluzivne kolekcije Elie by Elie Saab.

Cene iznajmljivanja venčanica u našem studiu se kreću od 250 eura, pa sve do 450 eura u zavisnosti od kolekcije i modela. Izuzetak su venčanice iz ekskluzivne kolekcije Elie by Elie Saab.

Da! Uvek imamo akcije u kojima se pojedini modeli venčanica mogu iznajmiti ili kupiti po veoma povoljnim cenama. Akcije su posebno intenzivne u zimskim mesecima.

Kao i cena iznajmljivanja, tako i prodajne cene venčanica zavise od modela i kolekcije.

Apsolutno. U svakom trenutku imamo veliki broj venčanica koje zainteresovani saloni venčanica mogu da kupe na veliko.

Naravno. Venčanice svih kolekcija koje imamo u ponudi se mogu poruciti putem kataloga. Najbolje je to učiniti četiri do pet meseci pre venčanja.

Imamo jako veliki broj venčanica koje se mogu lako korigovati tj proširiti

Imamo i neke koje su od starta namenjene za trudnice. U svakom slučaju Vam preporučujemo da pogledate naš sajt www.bella.rs .

Nađite neke favorite, a posle toga nas posetite bez ikakvih obaveza u nekom od naših lokala. Tu će Vam naše savetnice pomoći u odabiru venčanice. Pokazaće Vam modele koji su najoptimalniji, ali i način na koji bi bila urađena korekcija.

Naravno. Prilikom iznajmljivanja venčanice dobijate overen ugovor koji je validan na graničnom prelazu. To potvrđuje nekoliko stotina devojaka iz Crne Gore, Hrvatske i BiH koje su do sada nosile venčanice studia “Bella”

Ukoliko imate još pitanja,

molimo Vas nemojte oklevati da nas kontaktirate.