Venčanice Pronovias

Venčanice Pronovias su osnovane u Barseloni kao prodavnica čipke 1922. godine, a kasnije prerasle u carstvo venčanica popularno širom sveta. 1964. porodična radnja je počela sa prodajom prilagođenih svadbenih haljina, a 1968. Pronovias postaje prvi svadbeni salon u Španiji.

Danas, Pronovias i dalje radi kao porodično preduzeće, iako njihova klijentela obuhvata ceo svet. Pored venčanica dostupnih u 130 prodavnica u Španiji, postoji preko 4000 prodavnica širom sveta u kojima možete naći ove venčanice.

Brend ima tim od 70 dizajnera i umetnika koji rade zajedno da bi kreirali elegantne i inovativne modele venčanica po kojima je Pronovias poznat, a svake godine se objavljuje sve više novih modela.

U proseku Pronovias proizvede više od 650 različitih venčanica i haljina za zabave godišnje.

Pronovias venčanice su daleko od običnih i šablonskih. Svaka od kreacija je izuzetno detaljna i ima predivan vez, oštre čipke, bujne suknje i siluete pripijene uz formu.

Pronovias nudi venčanice za mlade svih oblika, veličina i personalnosti. Sve njihove venčanice su takođe prilagodljive, kako kompanija nudi širok spektar tkanina i nadogradnji koje neveste mogu da dodaju prilikom poručivanja.

Pored kreiranja fantastičnih venčanica, Pronovias prodaje celu liniju svadbenih aksesoara, uključujući tašne, cipele i rukavice između ostalih. Pronovias dizajn tim kreira svake godine preko 2000 novih aksesoara, uz stavke koje se nude sezonski kada nova kolekcija bude lansirana.

Ukoliko su venčanice Pronovias Vaš izbor, očekujemo Vas u nekom od naših lokala u Beogradu, Novom Sadu ili Čačku.

Kliknite na dugme ispod i pogledajte našu aktuelnu ponudu venčanica Pronovias.

[margin_25t]

[button style=”1″ caption=”Venčanice Pronovias” link=”http://www.bella.rs/vencanice/pronovias”][/button]

[margin_25b]

venčanice pronovias

vencanice pronovias novi sad

vencanice pronovias