Venčanice Novi Sad

venčanice-novi-sad

Salon venčanica u Novom Sadu – Bella

Studio za venčanice Novi Sad – Bella je počeo sa radom u februaru 2003-e godine kao distributer za francuske venčanice Bella i Mariees de Reve i u rekordno kratkom roku postaje prepoznatljiv brend u Novom Sadu.

Od samog starta smo imali potpuno drugačiji asortiman, nismo se ustručavali da ponudimo plave, crvene i roze venčanice, ali isto tako smo imali i drugačiji i jedinstven marketinški pristup.

Danas u Studiu “Bella” možete iznajmiti ili kupiti venčanice iz aktuelnih kolekcija MillaNova, Mori Lee, Ronald Joyce, Kitty Chen, Allure, Essense, Martina Liana i Kenneth Winston.

AKCIJE, POPUSTI…..

Da bismo maksimalno izašli u susret našim klijentima, nekoliko puta godišnje organizujemo akcije tokom kojih odobravamo neverovatne popuste.

Studio Bella u Novom Sadu nalazi se na dobro poznatoj adresi: Železnička 18, 100m od pešačke zone i na samo 50 m od matičara. Venčanice možete probati svakog radnog dana od 10 do 20h ili subotom od 10 do 15h.

Proba venčanica se ne zakazuje jer mi poštujemo vaše slobodno vreme i činjenicu da moderan način života ne dozvoljava mogućnost planiranja slobodnog vremena. Ipak, uvek nas možete kontaktirati na mail-a info@bella.rs ili putem telefona 021 520 779.

Pratite nas na društvenim mrežama

Možete pratiti sve naše aktivnosti na društvenim mrežama. Saznajte prvi koje venčanice očekujemo, koje  su hit u svetu i kod nas, koje  su na popustu i sl.

Vaša “Bella”