Venčanice Mori Lee – priča o brendu

Zbog izuzetno velikog interesovanja koje je izazvala pojava brenda venčanica, Mori Lee na naše tržištu, odlučili smo se da Vam malo približimo i predstavimo ovaj brend, iako i dalje mislimo da jedna slika govori više od hiljadu reči, te ćemo vam uz ovaj PR tekst prikazati i neke od modela iz ove kolekcije koje možete probati u svim lokalima studia “Bella”.
Elegantne, prefinjene i kvalitetne.
Ove reči najbolje pristaju uz raskošne venčanice poznatog američkog brenda Mori Lee, koji je već šest decenija prisutan na svetskom tržištu.
Vizija brenda Mori Lee već decenijama počiva na razumevanju da u životu mnogih devojaka, postoji tek nekoliko dana, koji će im biti jednako važni  i nezaboravni kao dan njihovog venčanja.
Kolekciju venčanica Mori Lee, već 17 godina ponosno potpisuje međunarodno priznata i nagrađivana dizajnerka iz Njujorka Medeline Gardner, za koju kažu da je snaga ove modne kuće. Sa svakom novom haljinom, Medeline potvrđuje i iznova dokazuje da strast za dizajnom s godinama ne jenjava, te da joj je sa svakom novom haljinom i dalje važno da mlada izgleda lepo, ali i da se oseća dobro.
Upravo zbog toga, venčanice iz kolekcije Mori Lee mogu zadovoljiti i ukuse najizbirljivijih mlada, ne samo izborom modela, već i povoljnim cenama. U ponudi su modeli venčanica od klasičnog A kroja, preko svedenih sirena kroja do raskošnih balskih venčanica.
Svaka venčanica dizajnirana je i izrađivana sa puno pažnje. Zanimljivi nabori na suknjama od tila i satena, bogato ukrašeni korseti srcolikog izreza na dekolteu, satenski i čipkani pojasevi, Svarovski kristali, čipka, vezeni detalji, neizostavni su ukrasi na Mori Lee venčanicama.
Mori Lee venčanice možete potražiti u svim lokalima Studia ekskluzivnih venčanica Bella – Beograd, Novi Sad i Čačak.
Više o Mori Lee venčanicama i dostupnim modelima, pogledajte na linku venčanice Mori Lee
Uživajte.