Venčanice Beograd

Salon vencanica Beograd

Salon vencanica Beograd

Bella studio venčanica u Beogradu je nastao kao rezultat velikog interesovanja devojaka koje su dolazile čak u Novi Sad da bi iznajmile venčanicu za svoj najsrećniji dan. Pored toga razlog velikog interesovanja je bila i ogromna ponuda modela popularnih svetskih proizvođača vrhunski održavanih od strane kreativnog tima, ljubazno i stručno osoblje i prijatan ambijent. Tako je u februaru 2010-e godine započela još jedna uspešna priča, a beograđanke su sada mogle da iznajme venčanice o kakvim su oduvek maštale i to u svom gradu.

Kod nas možete iznajmiti modele iz aktuelnih kolekcija MillaNova, Mori Lee, Ronald Joyce, Kitty Chen, Allure, Essense, Martina Liana, Kenneth Winston i Elie by Elie Saab ali i kupiti iste. Takođe, uvek možete i po veoma pristupačnim cenama kupiti venčanice iz prethodnih kolekcija koje se nalaze na akciji, kao i vencanice za trudnice. I da ne zaboravimo da naglasimo da isključivo i ekskluzivno u Studiu “Bella” Beograd možete iznajmiti venčanice sa potpisom jet set kreatora Elie Saab!

Akcije i popusti…

Da bismo maksimalno izašli u susret našim mušterijama, nekoliko puta godišnje organizujemo akcije tokom kojih odobravamo neverovatne popuste.

Iznajmljivanje vencanica Beograd

Naše venčanice možete probati svakog radnog dana od 10 do 20h ili subotom od 10 do 15h, na dobro poznatoj adresi: Beograd, Makedonska 24, na samo nekoliko metara od Trga Republike, odmah do Doma Omladine. Na raspolaganju vam je i veliki parking kod “Politike” koji se nalazi preko puta studija. Probu nije potrebno zakazati, ali ukoliko želite da ipak zakažete termin i da imate prednost u slučaju velikih gužvi, kontaktirajte nas putem mejla info@bella.rs ili telefonom 011 33 491 33.

Tim

U svakom trenutku na usluzi će vam biti naše savetnice za venčanice sa dugogodišnjim iskustvom: Maja, Marijana, Bojana i Zorica. To je tim koji je od prvog dana u studiju “Bella” i koji su sa godinama rada i susretom sa hiljade devojaka, postele pravi profesionalci!  One će učiniti sve da vaš izbor bude prijatno iskustvo, a da venčanice koje izaberete najbolje oslikavaju vas i vašu ličnost, ali i da najbolje odgovaraju vašoj figuri.

Vaša “Bella”