NOVO! VENČANICE ESSENSE U STUDIU “BELLA”

NOVO ! NOVO! NOVO!

Predstavljamo vam potpuno novi brend na našem tržištu , koji se po prvi put pojavljuje u  istočnoj Evropi i Srbiji – Essense of Australia.
Nema potrebe da posebno naglašavamo da je studio “Bella” načinio još jedan pionirski korak i da je uparvio “Bella” ta koja je odlučila da malo uzdrma uspavano I monotono tržiše venčanica i  donela u Srbiju ESSENSE of Australia, sa samo jednom željom – da budete jedinstvene i originalne.
Essense venčanice su dizajnirane i izrađene od strane iskusnog dizajnerskog tima, pod uticajem evropskih modnih kuća i modne scene New Yorka.
Srce svake Essense venčanice su luksuzni materijali i autentični Swarovski kristali.
Pored neverovatne palete boja u kojima se izrađuje svaka venčanica još jedan detalj odvaja Essense od drugih brendova. To je  inovativna završnica koja  vam nudi mogućnost da izaberete da li želite da se vaša venčanica na leđima kopča dugmićima ili zatvara na zip.
Samo ćemo napomenuti  da je najpoznatiji svetski portal za venčanja “The Knot”  naveo da je Essense već 15 godina dizajnerski lider u industriji venčanica.
Sa novim, inovativnim dizajnom, pojedini modeli iz svake kolekcije se mogu transformisati, tako da se dobije potpuno drugi tip modela venčanice, čime praktično dobijate  dva modela!
Fantastične i atraktivne venčanice Essense možete naći  u preko 800 objekata širom sveta, a zahvaljujući studiu “Bella” od nedavno i prvi put u Srbiji!
Uskoro, samo u studiu “Bella”