Ivana i njeni utisci iz studia “Bella”

“Drage moje devojke,

Bilo je zadovoljstvo saradjivati sa vama. Od sveg srca zahvaljujem na vasem trudu i strpljenju.  Uz vas nije bilo tesko pronaci savrsenu vencanicu, onu pravu kojoj nema ravne, u kojoj sam uzivala, djuskala ceo dan i osecala se predivno. Obisla sam vecinu salona u Beogradu, kako bih se uverila da ste najbolji i sada to i odgovorno tvrdim. U vas salon sam namerno na kraju dosla, jer sam znala da cu se kod vas i zadrzati. Posebnu zahvalnost dugujem Bojani koja je ispunila sve moje zelje, sto ne umanjuje trud i ljubaznost ostalih devojaka. Pored bozanstvene vencanice imali ste i savrsene detalje: veo Lexy, predivni bolero, pojas, pa cak i detalje u kosi. Moj utisak je da vam nema ravnih.

Veliki pozdrav i poljubac od
Ivane Erčić odskora Krsmanović”

 

Svedoci ste da svakodnevno dobijamo fotografije sa venčanja, devojaka koje su nosile venčanice studia “Bella” i koje objavljujemo u našoj Galeriji na sajtu.
Redovno su te fotografije propraćene i rečima hvale, kako našim savetnicama, tako i našim venčanicama i našim lokalima i te komentare takođe redovno objavljujemo u rublici “Komentari”.
Odlučili smo se da danas sa vama podelimo komentar koji smo dobili od Ivane Erčić, koji nas je posebno oduševio, kako samim sadržajem, tako i vremenom koje je Ivana posvetila da bi nam poslala ove toplee reči, koje nas čine izuzetno ponosnima.
Od srcase zahvaljujemo Ivani, a vas pozivamo da pogledate sve fotografije i sve komentare na sledećim linkovima “Galerija” i “Komentari”