Venčanice Bella Čačak

VENČANICE BELLA ČAČAK – POČETAK

Studio ekskluzivnih venčanica Bella – Novi Sad je počeo sa radom u februaru 2003-e godine kao distributer za francuske venčanice Bella i Mariees de Reve i u rekordno kratkom roku postaje prepoznatljiv na tržištu venčanica u Novom Sadu. Od samog starta smo imali potpuno drugačiji asortiman, nismo se libili da ponudimo plave, crvene i roze venčanice, ali isto tako smo imali i drugačiji i jedinstven marketinški pristup, a studio “Bella” je u to vreme bio prvi i jedini dizajnirani salon venčanica. Devojke su se opredeljivale za naše venčanice i zbog izuzetno ljubaznog osoblja, koje je vremenom postalo i naš zaštitini znak !

VENČANICE BELLA ČAČAK – DANAS

U godinama koje su dolazile, prepoznali smo zahteve tržišta i proširili svoj portfolio, a u svim aktivnostima smo postavljali standarde, u dizajnu, marketingu i IT tehnologijama, što je prepoznao veliki broj devojaka, koje su se u sve većem broju opredeljivale za venčanice Studia “Bella”, a pogotovo beograđanke, kojima nije bilo teško da nas posete u Novom Sadu i dobiju kvalitetne venčanice i uslugu! To je bio razlog za naš sledeći korak- studio eksluzivnih venčanica Bella u Beogradu!

VENČANICE BELLA  – DANAS

Danas u Studiu “Bella” u Novom Sadu možete iznajmiti venčanice iz aktuelnih kolekcija MillaNova, Mori Lee, Ronald Joyce, Kitty Chen, Allure, Essense, Martina Liana i Kenneth Winston., ali i kupiti iste ove venčanice. Takođe, uvek možete i po veoma pristupačnim cenama kupiti venčanice iz prethodnih kolekcija koje se nalaze na akciji. I da ne zaboravimo da naglasimo da isključivo i ekskluzivno u Studiu “Bella” Beograd možete iznajmiti venčanice sa potpisom jet set kreatora Elie Saab!

 AKCIJE, POPUSTI…..

Da bismo maksimalno izašli u susret našim klijentima, nekoliko puta godišnje organizujemo velike akcije tokom kojih odobravamo izuzetne popuste na sve naše venčanice.

 RADNO VREME

Venčanice Studia “Bella” možete probati svakog radnog dana od 10 do 20h ili subotom od 10 do 15h, na dobro poznatoj adresi: Novi Sad, Železnička 18. Nalazimo se na 100m od pešačke zone i na samo 50 m od matičara.

VENČANICE ”BELLA” ČAČAK – PROBA

Proba venčanica se ne zakazuje jer mi poštujemo vaše slobodno vreme i činjenicu da moderan način života ne dozvoljava mogućnost planiranja slobodnog vremena. Uvek nas možete kontaktirati  na mail info@bella.rs ili putem telefona 021 520 779.

TIM

Na usluzi će vam biti naše savetnice za venčanice sa dugogodišnjim iskustvom : Jelena, Branka i Jelena. To je tim koji je od prvog dana u studiu “Bella” i koji su sa godinama rada i susretom sa hiljade devojaka, postele pravi profesionalci za venčanice! One će učiniti sve da vaš izbor venčanice bude prijatno iskustvo , a da venčanice koje izaberete najbolje oslikavaju vas i vašu ličnost, ali i da najbolje odgovaraju vašoj figuri.

 KONTAKT

Za sve eventualne nedoumice ili pitanja u vezi venčanice, možete nam se obratiti na info@bella.rs ili na telefon 021 520 779. Biće nam zadovoljstvo da odgovrimo na sva vaša pitanja i maksimalno pomognemo u izboru one prave venčanice! Takođe, možete pratiti sve naše aktivnosti na društvenim mrežama . Saznajte prvi koje venčanice očekujemo, koje venčanice su hit u svetu i kod nas, koje venčanice su na popustu i sl.

Vaša “Bella”